Starter portativ për kërcim makinash, 1500A, power bank, 16800 mAh, dritë LED

Instant Start
All-Weather. Portable. LED flashlight.
Key Features
 • Ready to fire up your engine in temperatures as low as -20°C and as high as +60°C, ensuring performance in any harsh environment
 • The Tellur jump starter boasts intelligent clamps which protect from current overflow and short circuit
 • Equipped with a high-intensity LED light with multiple modes including SOS and strobe for emergencies
 • Full recharge in approx 4 hours through the USB-C port
Description

Starter portativ i kërcimit të makinës - shoqëruesi juaj i besueshëm për çdo udhëtim rrugor ose situatë emergjente.

I krijuar për të performuar në temperatura ekstreme që variojnë nga -20°C deri në +60°C, ky motorik i zgjuar është gjithmonë gati për të ndezur motorin tuaj. I pajisur me kapëse inteligjente, ai mbron kundër tejmbushjes së rrymës dhe qarqeve të shkurtra, duke siguruar një kërcim të sigurt dhe efikas çdo herë. Drita LED e integruar me intensitet të lartë ofron mënyra të shumta, duke përfshirë SOS dhe strobe, duke siguruar ndriçim thelbësor gjatë emergjencave. Me portën e saj USB-C, mund ta rikarikoni plotësisht këtë pajisje të gjithanshme në vetëm 4 orë.

Recommended Price (VAT included)

€129,99 EUR
SKU: TLL158431
Barcode: 5949120005272
Technical Specifications

BatteryLi-polymer
Capacity16800mAh/62.16Wh (3.7V)
Peak Current1500A
Start Current700A
USB-C input (PD 3.0)5V/2A,9V/2A (18W)
USB output 15V/2.4A
USB output 2 (QC3.0)5V/2.4A,9V/2A,12V1.5A (18W)
Total power output18W
Rapid recharge timeApprox 4H with 18W Power Delivery charger + Type-C to Type-C Cable (not included)
Protection functionsShort-circuit, polarity, over-heat, over-voltage, low-voltage, over-current, over-discharge, reverse connection
Flashlight modesSolid, strobe, SOS
FeaturesSmart battery clamps, LCD display, dustproof and rainproof, rapid recharge
Operating temperature-20°C to 60°C
Dimensions183 x 83 x 38mm
Weight500g
Available colorsBlack
CompatibilityUniversal
Package includes1 x Portable Car Jump Starter,
1 x Smart battery clamps,
1 x USB to USB-C cable,
1 x Carrying case,
1 x Manual
Package dimensions275x133x105mm
Package weight980g

Instant Start

Perform in extreme temperatures

Ready to fire up your engine in temperatures as low as -20°C and as high as +60°C, ensuring performance in any harsh environment.

Safe and efficient jump-start every time

The Tellur jump starter boasts intelligent clamps which protect from current overflow and short circuit

Great for Indoors, Camping, Emergencies, etc.

 • Portable Car Jump Starter
 • Smart battery clamps
 • USB to USB-C cable
 • Carrying case
 1. LED Flashlight
 2. Power Button
 3. 12V Jump Start Socket
 4. LCD Intelligent Display
 5. Type C Input
 6. USB1 QC3.0
 7. USB2 5V/2.4A
 1. REMAINNING POWER
 2. OUTPUT
 3. QC OUT
 4. INPUT

Charge multiple devices fast

Full recharge in approx 4 hours through the USB-C port

Equipped with a high-intensity LED light with multiple modes including SOS and strobe for emergencies

Support
Support

How To
How To ...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here Get the information you need, right when you need it.