Sensori inteligjent i pranisë WiFi

Sense of presence
Small size. Push notifications. Easy to install.
Key Features
  • Movement & Presence detection
  • Low-High detection sensitivity
  • 120° Detection angle
  • Adjustable detection distance
  • Google Home & Amazon Alexa compatible
Description

Transformoni hapësirën tuaj në një mjedis më të zgjuar dhe më të përgjegjshëm me sensorin inteligjent të pranisë Tellur.

Rritni sigurinë, kurseni energjinë dhe thjeshtoni rutinat dhe automatizimet. Me një zonë të gjerë zbulimi 120°, sensori ynë ofron mbulimin më të mirë, duke siguruar që asnjë lëvizje ose prani të mos kalojë pa u vënë re. Përshtatni ndjeshmërinë e sensorit tuaj sipas nevojave tuaja specifike, nga cilësimet e ndjeshmërisë së ulët tek ato të larta. Rregulloni mirë nivelin e zbulimit për performancë optimale në çdo skenar. Shijoni fleksibilitetin me distancën e rregullueshme të zbulimit, duke ju lejuar të kontrolloni me saktësi kur dhe si aktivizohet sensori juaj. Sensori është i pajtueshëm me Google Home dhe Amazon Alexa, duke u integruar pa probleme në ekosistemin ekzistues të shtëpisë tuaj inteligjente. Kontrolloni pajisjet tuaja dhe personalizoni rutinat me komanda të thjeshta zanore për lehtësi të pashoqe. Rregulloni automatikisht ndriçimin, ngrohjen dhe më shumë bazuar në lëvizjen dhe praninë për rehati me efikasitet energjie. Merrni përditësime në kohë reale të smartfonëve për lëvizje ose prani të papritur, duke ju mbajtur të informuar dhe nën kontroll.

Recommended Price (VAT included)

€39,99 EUR
SKU: TLL331552
Barcode: 5949120005159
Technical Specifications

Power supply:USB-C port 5V 1A
Sensor type:24GHz Microwave Radar
Transmission Power:≤16dBm
Detection distance:1.5 - 6 meters adjustable
Area of detection:120°
Sensitivity:Adjustable
History record:Yes
Presence notification:Yes
Delay presence status:3s - 29:59min adjustable
Smart App name:Tellur Smart
Compatibility:Devices with Android 4.1 / iOS 8 or higher
Google Home:Compatible
Amazon Alexa:Compatible
Power consumption:Max 1W
WiFi standard:IEEE 802.11b/g/n
Supported WiFi network:2.4GHz
Working condition temperature:-10°C - 50°C
Working condition humidity:Max 95% RH
Product dimensions:60 x 60 x 15mm
Product weight:30g
Color:White
Package includes:1 x Smart WiFi Presence Sensor, 1 x USB-C to USB A cable, 1 meter, 1 x User manual
Package dimensions:71 x 71 x 34mm
Package weight:98g

Sense of presence

Small size. Push notifications. Easy to install.

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 1.

Movement & Presence detection

With a wide 120° detection area, our sensor provides best coverage, ensuring that no movement or presence goes unnoticed.

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 2.

Google Home & Amazon Alexa compatible

The sensor is compatible with Google Home and Amazon Alexa, so it integrates seamlessly into your existing smart home ecosystem. Control your devices and customise routines with simple voice commands for unparalleled convenience.

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 3.

Simplify Your Life: Set Up Smart Routines for Your Modern Lifestyle

An automation scenario enables your Wi-Fi Smart Device to execute a command automatically, based on specific conditions.

Automatically adjust lighting, heating, and more based on movement and presence for energy-efficient comfort.

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 4.

Low-High detection sensitivity. Adjustable detection distance

Tailor the sensitivity of your sensor to your specific needs, from low to high sensitivity settings.

Fine-tune the detection level for optimal performance in any scenario.

Enjoy flexibility with adjustable detection distance, allowing you to precisely control when and how your sensor activates.

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 5.

120° Detection angle

With a wide 120° detection area, our sensor provides best coverage, ensuring that no movement or presence goes unnoticed.

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 6.

Easy to Install and Use

Independent use via the Internet, only with a smartphone.

No hub required. Supports up to 150 registered devices.

Works only with 2.4GHz wireless networks

Key features
Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 1.

Movement & Presence detection

With a wide 120° detection area, our sensor provides best coverage, ensuring that no movement or presence goes unnoticed.

Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 2.

Google Home & Amazon Alexa compatible

The sensor is compatible with Google Home and Amazon Alexa, so it integrates seamlessly into your existing smart home ecosystem. Control your devices and customise routines with simple voice commands for unparalleled convenience.

Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 3.

Simplify Your Life: Set Up Smart Routines for Your Modern Lifestyle

An automation scenario enables your Wi-Fi Smart Device to execute a command automatically, based on specific conditions.

Automatically adjust lighting, heating, and more based on movement and presence for energy-efficient comfort.

Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 4.

Low-High detection sensitivity. Adjustable detection distance

Tailor the sensitivity of your sensor to your specific needs, from low to high sensitivity settings.

Fine-tune the detection level for optimal performance in any scenario.

Enjoy flexibility with adjustable detection distance, allowing you to precisely control when and how your sensor activates.

Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 5.

120° Detection angle

With a wide 120° detection area, our sensor provides best coverage, ensuring that no movement or presence goes unnoticed.

Rating of 1 means .
Rating of 6 means .
The rating of this product for "" is 6.

Easy to Install and Use

Independent use via the Internet, only with a smartphone.

No hub required. Supports up to 150 registered devices.

Works only with 2.4GHz wireless networks

Support
Support

How To
How To...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
TELLUR Smart App

Need Help with the TELLUR Smart App?

Whether you're looking to install the app or need assistance in using it, we've got you covered. Our dedicated support section provides step-by-step guides and helpful tips to ensure you get the best out of your TELLUR Smart App. For all your app-related queries and support, simply click here and let us guide you through every step.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here. Get the information you need, right when you need it.