GaN 65W karikues muri me 3 porte, 2xUSB-C + USB-A, BE, MB, SHBA

Portable Enough to Go Anywhere
High-Speed Charging. Ultra-compact. Ready for travel.
Key Features
  • Advanced gallium nitride (GaN) technology make the charger generate more power and less heat from a smaller size
  • Connect a single device to get a 65W max charge-enough to power up a Macbook Pro/Air 2022 from 0% to 100% in only 2hrs
  • Power up to 3 devices with a charger that’s roughly the size of an AirPods Pro case
  • Compact design and foldable US plug with UK and EU interchangeable adapters
  • Integrated built-in over-voltage, overheating and short-circuit protection
Description

Prezantimi i karikuesit revolucionar Tellur GaN Fast Charger - mishërimi i teknologjisë së avancuar të karikimit në një paketë kompakte.

Duke përdorur teknologjinë më të fundit të nitridit të galiumit (GaN), ky karikues është një central elektrik me efikasitet, duke ofruar më shumë energji me më pak nxehtësi, të gjitha në një paketë jashtëzakonisht të vogël.


Thuaj lamtumirë pritjeve të gjata dhe përshëndetje karikimit të shpejtë; me një fuqi maksimale prej 65 W, ju mund ta çoni MacBook Pro/Air 2022 nga i kulluar plotësisht në të karikuar plotësisht në vetëm dy orë. Imagjinoni komoditetin e një pajisjeje të vogël që mund të fuqizojë tre pajisje në të njëjtën kohë - dhe është afërsisht sa një kuti AirPods Pro!


I projektuar për udhëtarët modernë, karikuesi i shpejtë GaN ka një dizajn elegant dhe kompakt me një prizë të palosshme amerikane dhe vjen me adaptorë të këmbyeshëm në MB dhe BE, në mënyrë që të mund të qëndroni të lidhur kudo që t'ju çojnë udhëtimet tuaja. Pajisjet tuaja mbrohen gjithashtu me mbrojtje të integruar kundër mbitensionit, mbinxehjes dhe qarqeve të shkurtra.

Recommended Price (VAT included)

€44,99 EUR
SKU: TLL151451
Barcode: 5949120005142
Technical Specifications

InputAC 100-240V; 50/60HZ; 1.5A Max
USB-C 1 / C 2 output (PD3.0)5V/3A, 9V/3A, 12V3A, 15V/3A, 20V/3.25A (65W), PPS 3.3V-11V/3A (65W Max)
USB-A output4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A (30W Max)
USB-C 1 + USB-C 2 + USB-A output45W+15W (60W Max)
USB-C 1 + USB-C 2 output45W+18W (63W)
USB-C 1 + USB-A output45W+18W (63W)
USB-C 2 + USB-A output15W
Total power65W
FeaturesUS, EU and UK plug adapter
Protection functionsShort circuit, overcurrent, overvoltage, overtemperature
Size58.6 x 47 x 29.5mm
Weight120g
Available colorsBlack
Compatible devicesMacBook Air 13’’ (2018/2019/2020), MacBook 12’’, MacBook Pro 13’’, MacBook Pro 16’’, Dell XPS 13 9360/9380, iPad Pro 12.9'', iPad Pro 10.5'', iPad Pro 11'', iPhone 15 Pro Max/ 15 Pro/15 Plus/ 15, iPhone 14 Pro Max/ 14 Pro/ 14 Plus / 14, iPhone 13/ 13 Pro/ 13 Pro Max/ 13 Mini, iPhone 12/ 12 Pro/ 12 Pro Max/ 12 Mini, iPhone 11/ 11 Pro/ 11 Max/ XR/ X/ XS Max/ XS/ 8 Plus/ 8, Samsung S23 Ultra/ S23+/ S22, Samsung S22 Ultra/ S22+/ S22, Samsung S21+/ S21, Samsung S20 Ultra/ S20+ /S20, Samsung S10+/ S10/ S10e, Google Pixel 8 Pro/ 8, Google Pixel 7 Pro/ 7, Google Pixel 5, Google Pixel 4 XL/ 4/ 3a XL/ 3a/ 3 XL/ 3
EU plug adaptor can be used inEuropean Union countries, South Korea, Russia, Algeria, Afghanistan, Argentina, Egypt, United Arab Emirates etc.
UK plug adaptor can be used inUnited Kingdom, United Arab Emirates, Hong Kong, India, Pakistan, Singapore, Malaysia, Vietnam, Indonesia, Maldives, Qatar etc.
US plug adaptor can be used inUS, Canada, China, Japan, Brazil, Mexico, EI Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Philippines, Thailand, Taiwan etc.
Package includes1 x GAN 65W wall charger, 1 x EU plug adapter, 1 x UK plug adapter, 1 x Manual

Portable Enough to Go Anywhere

Advanced gallium nitride (GaN) technology make the charger generate more power and less heat from a smaller size

Connect a single device to get a 65W max charge - enough to power up a Macbook Pro/Air 2022 from 0% to 100% in only 2hrs

Compact design and foldable US plug with UK and EU interchangeable adapters

Power up to 3 devices

Support
Support

How To
How To ...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here Get the information you need, right when you need it.