Power Bank PD203 5000mAh, PD20W, Lightning

Ready to Charge
Compact. Fast charge. Lightweight.
Key Features
  • Led power indicator
  • Compact & portable design
  • Multiple safety features to protect your devices
  • Fast recharge
Description

PD203 Power Bank 5000 mAh - shoqëruesi juaj i besueshëm për karikim në lëvizje.

Me treguesin e tij të energjisë LED, gjithmonë do të dini se sa fuqi keni. Dizajni i tij kompakt dhe i lëvizshëm siguron që të përshtatet lehtësisht në xhepin ose çantën tuaj. Siguria vjen e para me veçori të shumta sigurie që mbrojnë ju dhe pajisjet tuaja. Plus, aftësia e rimbushjes së shpejtë do të thotë që do të ktheheni në fuqinë e plotë brenda një kohe të shkurtër.

Recommended Price (VAT included)

€30,99 EUR
SKU: TLL158421
Barcode: 5949120005203
Technical Specifications

BatteryLi-Ion
Capacity5000mAh/18.5Wh
Type-C input (PD 3.0)5V/2A, 9V/2A
Lightning output (PD 3.0)5V-3.0A/9V-2.22A/12V-1.66A
FeaturesLED power indicator, Rapid recharge, Pass-through charging.
Protection functionsShort-circuit, overcharge, overdischarge, overcurrent
Dimensions78 x 39 x 25mm
Weight93g
Available colorsBlack
Package includes1 x Power bank PD203
1 x USB - Type-C cable
1 x Manual
Package dimensions128 x 86 x 30mm
Package weight135g

Ready to Charge

Fast Recharge

  • 1.5Hrs 9V-2A Quick Charger
  • 3Hrs 5V-2A Normal Charger

Led power indicator

Compact & portable design

Hassle Free Plug-in and Charge

20W PD Quick Charging

Emergency Backup 5000mAh

Support
Support

How To
How To ...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here Get the information you need, right when you need it.