Mbajtëse telefoni magnetike MCM8 me ngjitës, gri

Steady Elegance
Slim. Ergonomic. Magnetic.
Key Features
  • Easy to install and use
  • Stilish slim design with aluminium
  • Strong adhesive for secure fit
Description
Instaloni dhe përdorni pa mundim këtë dizajn elegant dhe të hollë me mbajtëse telefoni prej konstruksioni alumini. Ngjitësi i tij i fortë siguron një përshtatje të sigurt për telefonin tuaj. Qëndroni pa duar dhe mbajeni pajisjen tuaj pranë. Thuaj lamtumirë përçarjes me telefonin gjatë drejtimit të automjetit ose punës. Besoni Tellur MCM8 për një zgjidhje të sigurt dhe të përshtatshme.

Recommended Price (VAT included)

€7,49 EUR
SKU: TLL171281
Barcode: 5949120005180

Support
Support

How To
How To...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here. Get the information you need, right when you need it.