<tc>Tellur</tc> veshësh për reduktimin e zhurmës për fëmijë

Noise Protectors
Comfortable.Lightweight.Adjustable
Key Features
  • Padded headband for super comfort
  • Soft foam earcups assure no pressure on baby ears
  • Adjustable headband to fit all size
  • Lightweight and durable
Description

Mbroni veshët e ndjeshëm të të voglit tuaj me këto mbulesa veshësh për bebe.

Rripi i mbushur me kokë siguron rehati super, ndërsa kufjet e buta me shkumë ofrojnë një përshtatje të rehatshme pa asnjë presion në veshët e tyre delikatë. Me një shirit koke të rregullueshme, këto mbulesa veshi mund të rriten me fëmijën tuaj dhe të përshtaten me të gjitha madhësitë. Të lehta por të qëndrueshme, ato janë perfekte për koncerte, lojëra futbolli, kinema, aktivitete në natyrë, shfaqje fishekzjarre, aeroplan, tren dhe metro

Recommended Price (VAT included)

€22,99 EUR
SKU: TLL491271
Barcode: 5949120005258
Ngjyrë
Technical Specifications

Recommended from6 months to 3 years
MaterialABS + polyurethane
Available colorsBlue, pink
Device size150 x 150 x 70mm
Device weight111g
Package includes1 x Earmuffs
1 x Carrying bag
Package dimensions160 x 155 x 70mm
Package weight120g
Noise reduction rating25db

Noise Protectors

Support
Support

How To
How To ...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here Get the information you need, right when you need it.