Tellur
Smart App

Politica de confidențialitate

Așadar, ați achiziționat hardware-ul dispozitivului nostru Tellur și începeți să utilizați software-ul dispozitivului Tellur și toate funcționalitățile acestuia! Informațiile pe care le dezvăluiți operatorului - Tuya Smart Inc. - vor fi utilizate în vederea furnizării serviciilor și pentru îmbunătățirea continuă a acestora. Veți găsi mai jos explicații cu privire la metodele de colectare și utilizare a informațiilor și la modul în care operatorul (Tuya Smart Inc.) vă protejează confidențialitatea. În cadrul prezentei politici de confidențialitate, „date cu caracter personal” înseamnă informații care pot fi utilizate pentru a identifica o persoană, fie numai pe baza acelor informații, fie pe baza acelor informații și a altor informații la care operatorul are acces referitoare la acea persoană. Atât datele cu caracter personal, cât și cele fără caracter personal sunt colectate pentru a permite și a facilita cea mai bună experiență de utilizare posibilă.
Ce informații sunt colectate și cum sunt utilizate?
Tipuri de date cu caracter personal colectate
Pentru a beneficia de serviciile noastre, vi se va solicita să furnizați operatorului (Tuya Smart Inc.) datele cu caracter personal necesare în vederea furnizării acestor servicii. Dacă nu furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal, operatorul (Tuya Smart Inc.) nu vă va putea oferi servicii în legătură cu software-ul dispozitivului Tellur.
- Configurarea și conectarea la contul Tellur. Datele cu caracter personal care sunt colectate pentru crearea unui cont Tellur pot include adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul de telefon mobil, informații cu privire la dispozitiv (de exemplu, numărul IMEI) și diverse informații privind locația (de exemplu, prefixul regiunii, rețeaua mobilă și codul de țară).
- Achiziționarea produselor Tellur. Când efectuați achiziții prin intermediul site-ului web de comerț electronic al Tellur, sunt colectate ID-ul contului Tellur (sau numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului Tellur), numele, numărul de telefon etc. ABN Systems International SRL, proprietarul mărcii Tellur, dispune de un sistem post-vânzare pentru gestionarea aspectelor legate de serviciile post-vânzare cu privire la hardware-ul Tellur. Când utilizați aceste servicii, ABN Systems International SRL (în aceste cazuri, operatorul) poate colecta, în vederea procesării serviciilor, numărul comenzii, data facturii, lista articolelor achiziționate și datele dumneavoastră de contact.
- Activarea unui dispozitiv Tellur. Când activați software-ul dispozitivului Tellur, operatorul (Tuya Smart Inc.) poate colecta informații cu privire la vârsta, înălțimea, greutatea și sexul dumneavoastră. De asemenea, pot fi colectate și alte detalii pe care le furnizați ca parte a profilului dumneavoastră, cum ar fi ziua de naștere, fotografia și semnătura dumneavoastră.
Partajarea conținutului dumneavoastră Când partajați conținut sau transmiteți informații familiei și prietenilor, operatorul (Tuya Smart Inc.) poate colecta date cu caracter personal ale acelor persoane, cum ar fi numele acestora, adresele de e-mail, numerele de telefon și adresele poștale. Declarați și garantați că ați obținut consimțământul necesar pentru utilizarea datelor cu caracter personal ale terților, dacă alegeți să ni le furnizați. Când partajați conținut sau invitați utilizatori să folosească dispozitivul Tellur, vă rugăm să rețineți că alți utilizatori pot vedea datele cu caracter personal pe care le partajați.
- Procesarea serviciilor. La furnizarea serviciilor de mai sus, operatorul (Tuya Smart Inc.) poate colecta, de asemenea, date cu privire la dispozitivul dumneavoastră, inclusiv ID-ul dispozitivului TELLUR, versiunea firmware, versiunea sistemului de operare al dispozitivului, modelul și sistemul, precum și IP-ul vizitatorului și timpul petrecut pe site.
Modurile în care sunt utilizate datele cu caracter personal
- Pentru a vă furniza produse și servicii, pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale, pentru a asigura funcțiile și siguranța produselor Tellur, pentru a vă verifica identitatea, pentru a preveni și urmări utilizarea frauduloasă sau necorespunzătoare
- Pentru dezvoltarea produselor și serviciilor Tellur, împreună cu informații generale și statistice
- Pentru a efectua investigații cu privire la produsele și serviciile noastre Tellur
- Pentru a furniza servicii de întreținere, a monitoriza licențele software, pentru a îmbunătăți produsele Tellur sau pentru a analiza eficiența operațiunilor noastre
Alte informații
Datele statistice care nu vă identifică în mod specific (date fără caracter personal) sunt utilizate de operator (Tuya Smart Inc.) pentru a sprijini și îmbunătăți produsele și serviciile și pentru a vă oferi o experiență de utilizare mai bună. Iată câteva dintre datele fără caracter personal care pot fi colectate și modul în care sunt utilizate:
- Când creați un cont Tellur, când descărcați software Tellur, când vă înregistrați pe site-ul web de comerț electronic, când participați la sondaje online sau interacționați în alte moduri, operatorul (Tuya Smart Inc.) vă poate colecta preferințele lingvistice, codul poștal, prefixul regiunii și zona de fus orar în care utilizați produsele și serviciile noastre, precum și profesia dumneavoastră.
- Când optați pentru înscrierea în Programul de îmbunătățire a experienței de utilizare, pot fi colectate în mod anonim date statistice referitoare la funcțiile produselor dumneavoastră Tellur. Acestea pot include informații referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web, a produselor și serviciilor. În cazul unei opriri anormale sau al unei defecțiuni, informațiile referitoare la dispozitivul dumneavoastră mobil pot fi colectate în vederea identificării problemei.
- Când utilizați servicii sau funcții Tellur care se bazează pe informații despre locație, cum ar fi, de exemplu, când efectuați o căutare a unei locații, beneficiați de publicitate, utilizați funcții meteo, accesați informații bazate pe hărți etc., operatorul (Tuya Smart Inc.) vă poate colecta informațiile geografice.
Când utilizați aplicații interactive, operatorul (Tuya Smart Inc.) poate utiliza cookie-uri și alte elemente tehnice (de exemplu, etichetarea pixelilor) pentru a colecta și stoca date fără caracter personal.
- Când utilizați browserul de Internet în timpul utilizării produselor și serviciilor Tellur, operatorul (Tuya Smart Inc.) poate colecta informații de jurnal, cum ar fi, de exemplu, adresa IP, tipul browserului, limba, sursa de referință, sistemul de operare, marcaje privind data și ora și date despre rata de clicuri.
- Când utilizați și activați dispozitivul Tellur pentru prima dată, pot fi colectate codul unic de identificare al dispozitivului și informații geografice aproximative.
Dețineți controlul asupra informațiilor dumneavoastră!
Preocupările privind confidențialitatea diferă de la persoană la persoană. Prin urmare, iată câteva exemple de moduri prin care puteți alege să restricționați colectarea, utilizarea, dezvăluirea sau prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și să controlați setările de confidențialitate, cum ar fi configurarea setărilor din cadrul Programului de îmbunătățire a experienței de utilizare, funcțiile de acces la locație și contul Tellur.
Accesarea, actualizarea sau rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal
- Aveți dreptul de a solicita accesul la orice date cu caracter personal pe care operatorul (Tuya Smart Inc.) le deține cu privire la dumneavoastră, precum și de a solicita rectificarea acestora. Când vă actualizați datele cu caracter personal, vi se va solicita să vă confirmați identitatea înainte de a continua. Odată ce sunt obținute suficiente informații pentru validarea cererii dumneavoastră privind accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal sau rectificarea acestora, operatorul soluționează cererea în conformitate cu legislația din țara dumneavoastră. Operatorul va depune toate eforturile în vederea soluționării cererilor dumneavoastră, însă cererile repetate nejustificat sau nerealiste și cele care pun în pericol confidențialitatea altora pot fi respinse.
- De asemenea, ABN Systems International SRL, în calitate de operator cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal colectate pentru funcția de post-vânzare pentru aspecte hardware, va respecta toate regulile menționate mai sus.
- În mod normal, aceste servicii sunt furnizate gratuit, însă operatorul (Tuya Smart Inc.) și ABN SYSTEMS INTERNATIONAL își rezervă dreptul de a percepe o taxă rezonabilă în anumite cazuri.
- În cazul în care considerați că oricare dintre informațiile cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal este incorectă sau incompletă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne contactați cât mai curând posibil la numărul de telefon mobil de mai jos.
Număr de telefon: 0086-400-881- 8611 - pentru solicitări adresate operatorului
- 0086-400-881- 8611 - pentru solicitări adresate ABN Systems International SRL (numai în ceea ce privește aspecte legate de serviciile post-vânzare pentru hardware-ul Tellur).
- De asemenea, puteți accesa și modifica detaliile referitoare la datele cu caracter personal din contul Tellur, apelând 0086-400-881- 8611.
Retragerea consimțământului
- Prin transmiterea unei cereri, vă puteți retrage consimțământul pentru colectarea, utilizarea și/sau dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal care se află în posesia operatorului sau care sunt controlate de către acesta. Acest lucru se poate face prin accesarea centrului de gestionare a contului Tellur la adresa de e-mail: office@tellur.com. Cererea dumneavoastră va fi procesată de către operator (Tuya Smart Inc.) într-un termen rezonabil de la momentul transmiterii acesteia și, conform cererii dumneavoastră, datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor mai fi colectate, utilizate și/sau dezvăluite ulterior.
Vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului poate atrage după sine anumite consecințe juridice. În funcție de măsura în care vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal, aceasta poate însemna că nu vă veți putea bucura de produsele și serviciile Tellur.
Către cine comunicăm informațiile dumneavoastră?
Cu excepția cazului în care se specifică altfel în cadrul prezentei politici de confidențialitate, datele dumneavoastră cu caracter personal vor rămâne confidențiale. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi dezvăluite ocazional unor terți, în vederea furnizării produselor sau serviciilor pe care le-ați solicitat. Unii dintre acești terți pot fi situați în afara țării dumneavoastră de origine.
Dezvăluirea poate include scenariile specificate în secțiunea de mai jos. Pentru fiecare dintre cazurile descrise în prezenta secțiune, vă asigurăm că operatorul (Tuya Smart Inc.) va dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal numai în baza consimțământului dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că, atunci când operatorul (Tuya Smart Inc.) dezvăluie datele dumneavoastră cu caracter personal către un terț în oricare dintre circumstanțele descrise în prezenta secțiune, operatorul se va asigura că respectivul terț își asumă practicile și obligațiile de respectare a legilor aplicabile în țara dumneavoastră în materie de protecție a datelor și a confidențialității. Operatorul va asigura prin contract respectarea de către terții furnizori de servicii străini a standardelor în materie de confidențialitate aplicabile în jurisdicția din țara dumneavoastră.
Dezvăluirea către companiile din cadrul grupului din care face parte operatorul și Terți furnizori de servicii
- În vederea bunei desfășurări a activităților comerciale, operatorul care colectează datele dumneavoastră cu caracter personal poate dezvălui periodic aceste date către alte companii din grup (prin comunicații, platforme de comunicare socială, tehnologii sau cloud) sau către terți furnizori de servicii, și anume case de expediții, furnizori de servicii de coletărie, companii de telecomunicații, centre de date, unități de stocare a datelor și furnizori de servicii de asistență pentru clienți, reprezentanți, companii afiliate și/sau alți terți (denumiți împreună „Terți furnizori de servicii”). Acești Terți furnizori de servicii vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în numele operatorului sau pentru unul sau mai multe dintre scopurile specificate mai sus.
- Datele cu caracter personal vor fi dezvăluite de către operator numai în vederea furnizării sau îmbunătățirii produselor sau serviciilor Tellur și nu vor fi dezvăluite pentru utilizare în scopuri de marketing.
Dezvăluirea către alte persoane
Operatorul poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal fără un consimțământ suplimentar, dacă este cerut sau permis de lege, în următoarele cazuri:
- cazurile în care dezvăluirea este necesară sau autorizată în baza legilor și/sau reglementărilor aplicabile;
- cazurile în care dezvăluirea este necesară ca reacție la o situație de urgență care amenință viața, sănătatea sau siguranța persoanei sau a altei persoane;
- cazurile în care dezvăluirea este necesară pentru prevenirea infracțiunilor sau a procedurilor judiciare;
- cazurile în care scopul unei astfel de dezvăluiri este în mod clar în interesul persoanei și în cazul în care consimțământul nu poate fi obținut în timp util;
- cazurile în care dezvăluirea este necesară în vederea desfășurării oricăror investigații sau proceduri;
- cazurile în care dezvăluirea este făcută către orice funcționar al unui organism de aplicare a legii cu condiția prezentării unei autorizații scrise semnate de către conducătorul sau directorul respectivului organism de aplicare a legii sau de o persoană cu grad similar, prin care se certifică faptul că datele cu caracter personal sunt necesare în scopul îndeplinirii funcțiilor sau atribuțiilor funcționarului respectiv; și/sau
- cazurile în care dezvăluirea este făcută către un organism public, iar dezvăluirea este necesară în interes public.

Informații care nu necesită consimțământ
- Informațiile și statisticile anonimizate în formă agregată pot fi comunicate terților în scopuri comerciale, de exemplu, agențiilor de publicitate pe site-uri web, sau poate fi dezvăluit partenerilor de afaceri numărul clienților din anumite grupuri demografice care au achiziționat anumite produse sau care au efectuat anumite tranzacții.
- Pentru evitarea oricăror dubii, în cazul în care operatorului i se permite prin lege să colecteze, să utilizeze sau să dezvăluie date cu caracter personal fără consimțământul dumneavoastră, această permisiune acordată prin lege continuă să se aplice.
Măsuri de protecție a securității informațiilor
Operatorul (Tuya Smart Inc.) se angajează să garanteze securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea neautorizată sau alte riscuri similare, am instituit proceduri fizice, electronice și administrative rezonabile pentru a proteja securitatea informațiilor pe care le colectăm. În scopul protejării datelor dumneavoastră cu caracter personal, operatorul a instituit procedurile de securitate și măsurile tehnice și organizatorice următoare:
- Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate pe servere securizate, protejate în spații controlate.
- Toate datele salvate în back-end sunt clasificate pe niveluri diferite, pe baza importanței și sensibilității datelor (de exemplu, în funcție de conținutul de date cu caracter personal).
- În centrele de date, clusterele care conțin date sensibile sunt grupate împreună în topologia rețelei și vor fi amplasate în camere prevăzute cu protecție fizică suplimentară.
- Datele schimbate între dispozitivele Tellur și servere sunt criptate prin Secure Sockets Layer („SSL”).
- Este disponibil un proces opțional de verificare în doi pași atunci când utilizatorii își accesează contul Tellur.
- Practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor sunt revizuite periodic, fiind instituite inclusiv măsuri de securitate fizică, pentru a preveni accesul neautorizat la sisteme.
- Accesul este permis doar angajaților operatorului și terților furnizori de servicii care au nevoie să cunoască informațiile pentru a le prelucra și care au obligații contractuale stricte privind confidențialitatea, putând fi sancționați disciplinar sau prin rezilierea contractului în cazul nerespectării obligațiilor.
- De asemenea, sunt prevăzute controale de acces pentru toate clusterele de servere utilizate pentru stocarea și prelucrarea în cloud a datelor.
- Majoritatea datelor utilizate pentru produsele și/sau serviciile Tellur sunt stocate într-un sistem de stocare. Prin utilizarea unui mecanism de control al accesului bazat pe o familii de coloane, angajații operatorului pot accesa doar familiile de coloane cu date la care li se acordă accesul.
- De asemenea, vă rugăm să rețineți că, pentru cele de mai sus, operatorul (Tuya Smart Inc.) poate utiliza unități din afara granițelor, administrate și controlate de operator, pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal sau pentru a face copii de rezervă ale acestora. În prezent, operatorul dispune de centre de date la Beijing și Singapore. Prin urmare, operatorul poate transfera și stoca datele dumneavoastră cu caracter personal în cadrul unităților din afara granițelor. Totuși, acest lucru nu modifică niciunul dintre angajamentele noastre în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate.
Siguranța informațiilor este foarte importantă. Operatorul (Tuya Smart Inc.) va lua toate măsurile posibile pentru a vă proteja datele cu caracter personal. Prin măsurile de protecție de mai sus, în special prin stocarea și transmisia criptate, datele dumneavoastră sunt cât se poate de protejate. Anumite detalii ale datelor criptate pot fi accesate numai de către dumneavoastră.
Minori
Considerăm că responsabilitatea de a supraveghea copiii în ceea ce privește utilizarea produselor și serviciilor Tellur le revine părinților. Cu toate acestea, politica noastră este să nu solicităm date cu caracter personal de la minori și să nu trimitem materiale promoționale persoanelor din această categorie. Tellur nu urmărește și nu intenționează să urmărească obținerea de la minori a datelor cu caracter personal. În cazul în care un părinte sau un tutore are motive să creadă că un minor a furnizat Tellur date cu caracter personal fără consimțământul prealabil al părintelui sau al tutorelui, vă rugăm să contactați operatorul (Tuya Smart Inc.) pentru a vă asigura că datele personale sunt eliminate și pentru dezabonarea de la oricare dintre serviciile Tellur în cauză.
Actualizări ale Politicii de confidențialitate
Prezenta Politică de confidențialitate este revizuită periodic. Dacă politica de confidențialitate va fi modificată, Tellur va publica modificările pe toate site-urile web Tellur, astfel încât să puteți fi la curent cu informațiile care sunt colectate și cu modul de utilizare a acestora. Aceste modificări ale Politicii de confidențialitate vor fi aplicabile din momentul în care le publicăm pe site-urile Tellur. Continuarea utilizării produselor și serviciilor pe site-uri web, telefoane mobile și/sau orice alte dispozitive va fi considerată o acceptare a Politicii de confidențialitate actualizate. Vă vom solicita un nou consimțământ înainte de a colecta de la dumneavoastră mai multe date cu caracter personal sau în cazul în care dorim să utilizăm sau să dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri noi.