Peceta të lagura për pastrimin e sipërfaqeve optike

Gentle protection
Optimum cleaning for optical surfaces.
Key Features
  • 100% cellulose tisue
  • Specially designed for optical surfaces
Description
Tellur Peceta të lagura për pastrimin e sipërfaqeve optike, zgjidhja juaj e preferuar për lente dhe ekrane të pastra kristal. Këto peceta të dizajnuara posaçërisht janë bërë nga inde 100% celuloze, duke siguruar pastrim të butë por efektiv pa lënë asnjë mbetje pas. Qoftë lentet e kamerës, syzet apo ekranet elektronike, këto peceta do të heqin pa mundim njollat, gjurmët e gishtërinjve dhe pluhurin, duke ju dhënë një përvojë të paprekur shikimi. Mbani sipërfaqet tuaja optike pa njolla me pecetat tona të lagura me cilësi të lartë.

Recommended Price (VAT included)

€2,29 EUR
SKU: TLL491291
Barcode: 5949120005401
Technical Specifications

Material100% cellulose
Device size120 x 190mm
Device weight30g
Package includes10 x Wet wipes single use
Package dimensions84 x 65 x 34mm
Package weight42g

Support
Support

How To
How To...

Empowering You with Quick, Efficient Information

At Tellur, we're committed to providing you with the information you need in a swift and efficient manner. For comprehensive guides and detailed support, simply click here to visit our 'How To' section.

Smart Home App
Manual

Access All Your Product Manuals Easily

Whether you need detailed instructions, technical specifications, or troubleshooting tips, find everything in one convenient place. To access our comprehensive collection of product manuals, click here. Get the information you need, right when you need it.